El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

El Bisbat de Lleida estrenarà nova web amb un cercador d'horaris de misses

El Bisbat de Lleida estrenarà la setmana que ve una nova pàgina web adaptada a mòbils i tauletes i amb un cercador d'horaris de misses. Una de les principals novetats de la nova pàgina web és un cercador de horaris de misses.

La pàgina web del Bisbat de Lleida rep unes 1.000 visites al dia, 30.000 al mes. Un dels apartats més buscats de la web del Bisbat són els horaris de misses. És per això que la nova web incorpora un cercador de eucaristies tant per població com per horari. D'aquesta manera es pot trobar els horaris de totes les parròquies de la diòcesi i d'altres llocs de culte on es celebren periòdicament misses.

La nova web incorpora també un apartat de notícies, l'agenda, la informació de totes les parròquies de la diòcesi així com un portal de transparència. També es pot consultar l'estructura diocesana amb les àrees, les delegacions, els secretariats i els moviments apostòlics. La nova plana que ha estat desenvolupada per l'empresa Zona Blava Informàtica.

Es posarà en marxa amb motiu de la celebració de la LIII Jornada Mundial de les Comunicacions Socials que l'Església celebra el 2 de juny.

A continuació teniu els documents de la LIII Jornada Mundial de les Comunicacions Socials