El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Subscriu-te a "Prop de vosaltres", glosses del Bisbe Salvador

Contingut sindicat

Subscriu-te al programa de ràdio de Bat a Bat

Contingut sindicat

Subscriu-te al programa "L'Església és notícia"

Contingut sindicat

Programa L'Església és notícia Cadena COPE

Títol
L'Església és notícia 02/06/2019

El Germà Santiago Ruiz Superior de la Comunitat i Montserrat Gonzalez, responsable de comunicació de l'Ordre Hospitalaria de Sant Joan de Déu d'Almacelles.

El Hermano Santiago Ruiz Superior de la Comunidad y Montserrat Gonzalez, responsable de comunicación de la Orden Hospitalaria de San Juan de Dios de Almacelles.

L'Església és notícia 26/05/2019

Jordi Guerrero, educador social i referent en el camp de temporers i assentaments de Càritas Diocesana de Lleida.

Jordi Guerrero, educador social i referente en el campo de temporeros y campamentos de Càritas Diocesana de Lleida.

L'Església és notícia 12/05/2019

Assemblea Diocesana 25 maig 2019 , parlem amb el Vicari General de la Diòcesis Mossèn Josep Antoni Jové i amb el Secretari General i Canceller de la Diòcesis Juan Luis Salinas Sanchez.

Asamblea Diocesana 25 mayo 2019, hablamos con el Vicario General de la Diòcesis Mossèn Josep Antoni Jové y con el Secretario General y Canciller de la Diócesis Juan Luis Salina Sanchez.

L'Església és notícia 12/05/2019

El Sr. Jordi Curcó recenment nomenat nou President de l'agrupació Ilerdenca de Pessebristes de Lleida. Nous projectes a dur a terme en breu.

El Sr. Jordi Curcó recientemente nombrado nuevo presidente de la Agrupación Ilerdense de Pesebristas de Lleida, nos habla de los nuevos proyectos a corto plazo.

L'Església és notícia 05/05/2019

La Sra Ana Isolina Ruiz, auxiliar de la Administració Diocesana d'Economia del Bisbat de Lleida ens parle del ajut que podem fer, posant la X  en la casella de l'Esglesia Catòlica i altres fins Socials.

La Sra Ana Isolina Ruiz, ausiliar de la Administración Diocesana de Economia del Obispado de Lleida, nos habla de la ayuda que se puede hacer, poniendo la X en la casilla de la Iglesia Católica i otros fines Sociales. 

L'Església és notícia 28/04/2019

Diumenge de la Divina Misericordia, Marta Figuera i Marta Esmet ens parlen d'aquest grup de Pietat Popular i de la celebració dels actes amb aquests motiu.

Domingo de la Divina Misericordia, Marta Figuera y Marta Esmet nos hablan de este grupo de Piedad Popular y de la celebración de los actos con este motivo.

L'Església és notícia 14/04/2019

El Director del secretariat de Confraries de Lleida, José Manuel Gomez i el Sr. Pau Garcia sistac, vocal de la junta de la congregació i representant de la mateixa, ens parlen de la setmana Santa der Lleida.

El Director del secretariado de Cofradias de Lleida, José Manuel Gomez y el Sr. Pau Garcia Sistac, vocal de la junta de la Congregación i representante de la misma, nos hablan de la Semana Santa de Lleida.

L'Església és notícia 07/04/2019

Preparació a la Setmana Santa; Fernando Gracia, Prior de la Venerable congregació de la Mare de Déu dels Dolors i Francisco Seijo membre de la Confraria de la Sagrada Familia i Sant Cristofol de Lleida.

Preparación a la Semana Santa; Fernando Gracia, Prior de la Venerable Congregación de la Virgen de los Dolores de Lleida y Francisco Seijo miembro de la Cofradia de la Sagrada Familia i Sant Cristobal de Lleida.

 

 

L'Església és notícia 31/03/2019

Concert de Setmana Santa 2019, Petit Cor de la Catedral de Lleida. Entrevista amb el Director, Mossèn Joaquim Mesalles i el Sr. Josep Maria Solé decorador.

Concierto de Semana Santa 2019, Petit Cor de la Catedral de Lleida. Entrevista con el Director, Mossèn Joaquim Mesalles i el Sr. Josep Maria Solé decorador. 

L'Església és notícia 24/03/2019

La Sra Eva Jorge Secretaria de la comissió pels refugiats de Lleida CODIAR i la Sra Carmen Blanch membre de la comissió, ens informen de les condicions lamentables en que viuen les persiones que estan fugint dels seus Països i l'acullida que es fa a Lleida.

La Sra Eva Jorge Secretaria de la comisión para los refugiados de Lleida CODIAR i la Sra Carmen Blanch, miembro de la comisión, nos informan de las condiciones lamentables en que viven estas persona que estan huyendo de sus Paises i la acogida  que se hace en Lleida.

L'Església és notícia 17/03/2019

Pare Esteban Kamanga, missioner Combonià, coordinador del servei d'animació Missionera.

Padre Esteban Kamanga, misionero Comboniano, coordinador del servicio de animación Misionera

 

 

L'Església és notícia 10/03/2019

Adela Mullerat, ens parla de la Beatificació del Seu Pare el Servent de Déu Marià Mullerat i Soldevila i dels seus records personals.

Adela Mullerat, nos habla de la Beatificación de su Padre el Siervo de Dios, Mariano Mullerat Soldevila y de sus recuerdos personales.

L'Església és notícia 03/03/2019

Aniversari de la fundació de la UNER , parlem amb la seva Presidenta a Lleida, Asunción Besa.

Aniversario de la fundación de la UNER, hablamos con su Presidenta en LLeida, Asunción Besa.

L'Església és notícia 24/02/2019

Càritas Diocesana de Lleida i l'atenció als immigrants. Vera Teixidó i Gemma Vergé

 

Càritas Diocesana de Lleida i la atención a los inmigrantes. Vera Teixidó i Gemma Vergé 

L'Església és notícia 17/02/2019

Xarrades sobre Fe Vida i Sentit organitzades per ALPHA als locals de la Parròquia de la Mercè de LLeida. Parlem amb Rosa LLurba coordinadora.

Charlas sobre Fe Vida i Sentido organizadas por ALPHA en los locales de la Parroquia de la Merced de Lleida. Hablamos con Rosa Llurba Coordinadora.

 

 

L'Església és notícia 10/02/2019

Campanya de la Fam de Mans Unides, 60è aniversari. Parlem amb la Presidenta de Lleida Sra. Rosa Pla i la responsable d'educació i difusió als Centres educatius, Sra. Maria Torrego

Campaña contra el Hambre de Manos Unidas, 60 aniversario. Hablamos con la Presidenta en Lleida Sra. Rosa Pla y con la responsable de educación i difusión en los centros educativos Sra  Maria Torrego.

 

L'Església és notícia 03/02/2019

Cursets de diàlegs Prematrimonials que ha programat la Delegació Diocesana de Familia i Vida. Entrevista amb el Sr. Joan Claverol i la Sra Conchita Poza del equip de col-labora-dors de la Delegació i responsables dels cursos prematrimonials.

Cursillos de dialogos Prematrimoniales que ha programado la Delegación Diocesana de Familia i Vida. Entrevista con el Sr. Juan Claverol i la Sra Conchita Poza del equipo de colaboradores de la Delegación i responsables  de los cursos Prematrimoniales.

L'Església és notícia 27/01/2019

Celebrem la Jornada de l'Església Misionera, parlem amb la secretaria de la Delegació de Missions del Bisbat de Lleida la Sra Eva Jorge i amb Lourdes Gilgado que el pasat estiu va estar 15 dies col-laborant al projecte d'Infancia a Guatemala.

Celebramos la Jornada de la Iglésia Misionera, hablamos con la secretaria de la Delegación de Misiones del Obispado de Lleida la Sra. Eva Jorge i con Lourdes Gilgado, que el pasado verano estuvo 15 dias colaborando con el proyecto de Infancia a Guatemala.

 

 

L'Església és notícia 20/01/2019

Setmana de pregaria per la Unitat dels Cristians. Parlem amb la Delegada de la Delegació d'Ecumenisme i Dialeg Interreligios del Bisbat de Lleida la Sra Francesca Agustí i amb el Padre Daniel Simón de l'Esglesia Ortodoxa Romanesa de Lleida.

Semana de plegaria por la Unidad de los Cristianos. Hablamos con la Delegada de la Delegación de Ecumenismo i dialogo Interreligioso del Obispado de Lleida, la Sra Francesca Agustí i con el Padre Daniel Simón de la Iglesia Ortodoxa Rumanesa de Lleida.

L'Església és notícia 13/01/2019

Departament de Pelegrinatge del Bisbat de Lleida, ruta dels Sants de França. Parlem amb Mossèn Ezquerra responsable del secretariat, Lourdes Biosca i Dolors Mestre Colaboradores.

Departamento de Peregrinaciones del Obispado de Lleida, ruta de los Santos de Francia. Hablamos con Mossèn Ezquerra responsable del secretariado, Lourdes Biosca y Dolors Mestre, Colaboradoras.