El Facebook del Bisbat de LleidaEl Twitter del Bisbat de LleidaEl Google Plus del Bisbat de LleidaEl RSS del Bisbat de Lleida

Lleida acollirà les XIII Jornades Assistencials de l’Orde Hospitalari Sant Joan de Déu

Els dies 23 i 24 de maig participaran més d’un centenar de professionals de 12 centres hospitalaris i assistencials de Catalunya, Balears, Aragó, Navarra i Madrid en unes sessions que tenen com a eix central l’acompanyament amb sentit.

Més d’un centenar de professionals assistencials de l’Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu es reuniran els dies 23 i 24 de maig a Lleida per a celebrar la tretzena edició de les Jornades Assistencials. Enguany Sant Joan de Déu Terres de Lleida són els amfitrions d’un esdeveniment que ha de servir per intercanviar experiències amb una perspectiva d’acompanyament “Amb sentit”, obertes a diferents significats de la paraula: compartint valors o sentiments; compartint un objectiu comú o compartint un acord. Els assistents a les jornades procedeixen de centres assistencials de la Província d’Aragó-San Rafael de l’Orde, que inclou Catalunya, Aragó, Balears, Madrid i Navarra.

Les jornades s’inauguren oficialment el dijous, 23 de maig, al matí pel Gmà. José Luis Fonseca, superior provincial, acompanyat del Gmà. Santiago Ruizi del Dr. Pere Vallribera, superior i gerent, respectivament, de Sant Joan de Déu Terres de Lleida. El programa de les jornades inclou una conferència a càrrec del psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer sobre salut emocional; ponències i taules rodones amb la participació i l’exposició d’experiències per part de diferents representants dels centres participants sobre models d’atenció. També es faran tallers interactius al centre que l’Orde te a la localitat d’Almacelles.

Podeu seguir les jornades a través de les nostres xarxes socials #SJD2019